Nieuws

Enthousiaste sporters gezocht

 

Sportief HEVO Rosmalen zoekt senioren, die zich jong genoeg voelen om lekker te bewegen.
Na een gezamenlijke warming-up gaat de ene groep volleyballen, de andere groep gaat in een andere zaal bewegen soms ook op muziek.

Na de inspanning drinken we met z'n allen koffie of thee.
Het seizoen sluiten we af met een gezellige, aktieve dag in Het Dierenbos (Vinkeloord).
Kom eens vrijblijvend meedoen op woensdag van 13.30 uur tot 14.30 uur in sportzaal De Hazelaar.
Informatie en aanmelden bij Marijke Kenter, telefoon: 073-5216764,

E-mail: kenter1tuin@hetnet.nl
Sportief HEVO Rosmalen

Danstalent gezocht voor Zandhazendurp

 

De Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval heeft twee dansgardes die tijdens het carnavalsseizoen de sterren van de hemel dansen.

Voor het komende seizoen komen er enkele plaatsen vrij
Is uw dochter tussen de 6 en 12 jaar oud en staat ze altijd te dansen en te springen ? Vind ze het leuk om op te treden en is ze met carnaval niet op vakantie ? Dan zijn wij op zoek naar haar......... Binnenkort zullen de audities weer plaats gaan vinden. De wekelijkse trainingen vinden plaats op de dinsdagavond. Ook zijn wij op zoek naar meisjes van 5 jaar oud voor ons opleidingsgroepje, hiervoor hoeft geen auditie gedaan te worden.

Aanmelden kan tot 31 maart via dansgarde@zandhazendurp.nl
U kunt de dansmariekes volgen en indrukken opdoen van wat ze zoal beleven op www.zandhazendurp.nl

Only for Men Rosmalen is heropend

 

De winkel is twee keer zo groot geworden én heeft een nieuwe uitstraling!

Vorige week, woensdag 14 maart, was het zo ver: de grand re-opening van Only for Men in Rosmalen. De winkel is flink onder handen genomen en in een nieuw jasje gestoken. En dit moest natuurlijk groots gevierd worden.

Only for Men Rosmalen heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen. De winkel is, met maar liefst 1.000m² aan mannenmode, twee keer zo groot geworden. Zo zijn er diverse shop-in-shop en nóg meer modemerken toegevoegd.

Grand re-opening
De grand re-opening is groots gevierd. Samen met Hans Kraay jr. en het team, kon iedereen genieten van de heropening van de vernieuwde winkel. Binnen kon men zich laten verbazen door het enorme assortiment onder het genot van goede muziek, heerlijke lokale hapjes en lekkere drankjes. Bekijk hieronder een impressie van deze mooie dag!

Gemak en service spelen een hoofdrol
In de vernieuwde winkel in Rosmalen is het totaalconcept voor de moderne man duidelijk zichtbaar. Naast het grote aanbod van de mooiste mannenmodemerken bestaat het aanbod uit meer, véél meer. Zo is er een Fashion Café en een atelier toegevoegd aan het assortiment, zodat men kan genieten van een goede kop koffie wanneer hun kleding desgewenst direct vermaakt wordt in het atelier.

Only for Men streeft ernaar de meest spraakmakende winkelketen van Nederland te zijn. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals een team van gespecialiseerde modeadviseurs, ruime en gratis parkeergelegenheid bij de winkel, spectaculaire events, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding én mannelijke openingstijden. De mannenmodewinkel is open wanneer de man kan, met vier koopavonden per week en iedere zondag open!

Heropening Windkracht 5 door wethouder Paul Kagie

 

Wethouder Paul Kagie heeft zondag 10 december 2017 de heropening verricht van het multicultureel wijkcentrum Windkracht 5 in de wijk de Groote Wielen te Rosmalen. Er is nog steeds een grote vraag vanuit de bewoners in de wijk om WK5 voor een groter publiek op vaste uren open te hebben.

Vaak wil men eigenlijk alleen een sociaal een gezellig samenzijn hebben in de vorm van een drankje en een hapje. De ideeën en uitvoering daarvoor zijn wat beter uitgewerkt door o.a. vaste persomen aan te stellen. Er is ook mogelijkheid om in de dag uren sportactiviteiten te ondernemen zoals boksen voor vrouwen, kickboksen voor kinderen tot 12 jaar. Overigens kunnen volwassenen zich hiervoor opgeven als men behoefte heeft aan dit soort sportbeoefening. Er is een mogelijkheid om aan verschillende dansstijlen mee te doen zoals salsa, zumba, bachata en kizomba. Maar ook bijv. zwangerschapsgym en babymassage is al mogelijk. Er is ook een naaiclubje waar men zeer artistiek omgaat met naald en garen. Gewoon binnen lopen en een boek lezen of een spel gaan doen is mogelijk. Dankzij een wifi ringleiding kan men op de laptop aan de slag. Er zijn diverse ruimtes die men kan huren voor o.a. vergaderingen en bijeenkomsten. Men kent ook het Buurteam waar men voor allerlei vragen terecht kan op het gebied van relaties, financiën, opvoeding en gezondheid.

Als men een activiteit wil organiseren of werk maken van een hobby of passie, achter de bar staan, het delen van kennis. Het wijkcentrum Windkracht 5 is er voor en door de wijk. Met de hulp en enthousiasme van de bewoners heeft het recht om te bestaan.

Men kan meer informatie vinden op
www.windkracht5wijkcentrum.nl of direct al contact opnemen via info@windkracht5wijkcentrum.nl.

Heropening Windkracht 5 door wethouder Paul Kagie

Tekst en foto's: Rob Hoogeboom