Foto's

Only for Men Spinning Marathon

Datum: 17-09-2017
Locatie: SolidGym

Only for Men Spinning Marathon
Een spinning marathon voor het goede doel.

Only for Men is méér dan alleen een kledingwinkel. De mannenmodeketen is er voor de mannen van Nederland en daarom organiseert Only for Men op zondag 17 september de Only for Men Spinning Marathon in Rosmalen. Deze marathon wordt gehouden in samenwerking met SolidGym en staat volledig in het teken van de Mannen voor Mannen Stichting.

Wil jij je ook in het zweet werken voor de Mannen voor Mannen Stichting?
Meld je dan nu voor zondag 17 september aan bij Only for Men Rosmalen of SolidGym. Voor €10,- staat er een fiets voor je klaar en dit hele bedrag wordt gedoneerd aan de Mannen voor Mannen Stichting.

Ook zijn er een aantal VIP fietsen te reserveren. Wil jij als vriendenteam of bedrijf iets bijdragen? Voor €100,- is één VIP fiets voor jou! Je kunt dan drie uur lang fietsen inclusief lunch en drankjes. Uiteraard wordt ook dit bedrag gedoneerd aan de Mannen voor Mannen Stichting. Het event vindt plaats bij SolidGym, Korvetstraat 3 te ’s-Hertogenbosch.

De Mannen voor Mannen Stichting
De opbrengst van de Only for Men Spinning Marathon wordt gedoneerd aan de Mannen voor Mannen Stichting. De Mannen voor Mannen Stichting is een initiatief van mannenmodeketen Only for Men. Only for Men vertegenwoordigt de Mannen van Nederland op het gebied van mode, maar wil zich graag breder inzetten. Namelijk ook voor de Mannen van Nederland die zich in een minder positieve positie bevinden. Het goede doel van de Mannen voor Mannen Stichting is prostaatkanker. Er is voor dit goede doel gekozen omdat prostaatkanker één van de meest voorkomende ziektes is onder mannen. De stichting zamelt geld in voor het KWF om onderzoeken te steunen, extra voorlichtingen te geven en patiënten te ondersteunen.

Only for Men Rosmalen

Only for Men Rosmalen


www.onlyformen.nl